Phone Factory

April 2013

Som mange måske har prøvet, skete det også for mig: Jeg lagde min Iphone 5 på noget tøj, og derefter gled den direkte ned på et hårdt klinkegulv og vupti, så var fronten gået i 1000 stykker… øv

Begyndte herefter den lange rejse for at få skiftet front, men det skulle vise sig, at det ikke sådan er lige til, når det er en model 5, man har og ikke en model 4. Dette skyldes, at reservedele til en Iphone 5 er dyr at have på lager fik jeg af vide, men haaloo lever I ikke af at skifte denne slags ???

Jeg ringede en del steder rundt, men hos 9 ud af 10 værksteder skulle fronten bestilles, altså lige indtil jeg fik fat i Lasse. Hans lille eksklusive butik, der ligger på det ikke så eksotiske sted Bellahøj, men hvad betyder det, når ”min pludselige bedste ven” Lasse i telefonen siger: ”bare kom forbi, så klarer jeg den…”

Alle de andre skulle bruge 1-2 timer på denne proces, men Lasse skifter i stedet hele delen, og sparer derved på arbejdstiden… Prisen er den samme, på dagen kr. 2.490.- for reparationen, men niveauet kommer helt an på, hvad man kan købe reservedelen til.

Har du nogen former for Ipad, Iphone eller andet, der er gået itu,  vil jeg klart anbefale dig at kontakte Phone Factory for at få dem til at reparere dit produkt.

Vidste du i øvrigt, Apple IKKE laver reservedele til deres telefoner, men at der er folk der lever at købe store partier op, og derefter skille dem ad for at sælge dem som reservedele.

 

www.phonefactory.dk

www.youtube.com/user/iPhoneFixDk

Service
100
Pris
67
Gadget
67
Kvalitet
100
Resultat
100
Samlet vurdering
100