Cirkus Benneweis

Konkurrencen er hård… der er 1000'vis af tilbud til både børn og ældre i dagnes Danmark år 2014, hvilket gør, at HVIS man vil være eftertragtet skal man have noget helt specielt af byde på.

Valgte at tage min datter på 6 år med i Cirkus Benneweis i april måned 2014 ”start på sæsonen” og tænkte, så skal vi til det igen. Denne helt specielle stemning, savsmulden i managen, øjne så store som tekopper hos alle de forventningsfulde børn, de stolte voksne der vil bringe denne kultur videre, duften, spændingen, klovnene, og ALT hvad der ellers hører til når Cirkus kommer til byen.

Men….. magien udeblev.. det var monotomt, til tider kedeligt og forvirrende De gange der blev grinet, var nærmest i flovhed, over det var pinligt. Og ja skuffelsen efterfølgende.

Ved det er svært at få et cirkus til at løbe rundt, men kr. 320.- for 2 timers underholdning er dyrere end et heldagsturkort på Bakken, hvor magien stadigvæk lever.

Hvis generationsskiftet i dette danske cirkus skal overleve, skal der nok kigges på alternativer, til hvad deres kunder vil have. Og ja jeg håber virkelig det lykkedes. 

www.benneweis.dk

Youtube

Børnevenlighed
83
Service
17
Kvalitet
33
Sikkerhed
83
Beliggenhed
67
Samlet vurdering
33