Betty Nansen Teatret ”En Tjener For To”

Marts 2013

Betty Nansen Teatret ”EN TJENER FOR TO”

 

Var blevet inviteret ind og se denne forestilling uden nogen forudindtagede meninger. Faktisk var min eneste research en kort beskrivelse af stykket samt en skuespillerliste 30. min før start.

Og indrømmet: med de skuespillere, der skulle indtage scenen, så jeg virkelig frem til 2 timer og 40 minutters sublim underholdning… sagt ganske kort.... Det bedste ved det teaterstykke var den kolde øl i pausen.

Det er måske en ben hård bedømmelse, og vi skal da også huske på, at der faktisk var mange undervejs, der grinede højlydt og heldigvis er humør forskellig.

Skal jeg virkelig grave efter at finde ja hatten frem, og tage de positive briller på, var det eneste, der trak stykket lidt op, den selvironi specielt Linda P og Iben Hjejle kom med undervejs. Dette var faktisk så smittende, at man kunne se, at alle skuespillere hyggede sig med at lege på scenen. Men stykket formåede altså ikke at sætte sig det spor, jeg altid håber på, når man nu løfter sig fra sofaen og har rigtige mennesker på scenen i stedet for et digitalt skærmbillede hjemme i stuen.. 

www.bettynansen.dk

Underholdning
33
Lyd & Billede
67
Service
17
Faciliteter
67
Beliggenhed
33
Samlet vurdering
67