Hoten Marienlyst

Skulle i sommeren 2014 bruge en enkelt overnatning i det nordsjællandske, og da jeg nyder en god udsigt, med vand, faldt valget denne gang på Hotel Marienlyst i Helsingør.

Jeg har besøgt dette sted for 12-13 år siden, og den gang var det virkelig klasse, så forventningerne var på sit højeste da jeg stemplede ind en varm sommerdag.

Stedet lignede sig selv og der er svært at skjule almindelig slidtage. Og tidens tand, der havde sat sine spor. Men alt dette er glemt i samme sekund man åbner sin balkondør, og har den skønneste udsigt 180 grader ud over Øresund.. virkelig herlighedsværdi og super afstressende.

Valgte denne dag blot at blive på hotellet, hvor der 50m derfra ligger en rigtig dejlig og fredelig strand ” skal nævnes hotellet også har deres egen strand samt både restaurant, og et lækkert badeland, hvilket er et must når der er børn med ". Badelandet var et hit og betjeningen på stedet gjorde, at man i den grad følte sig velkommen. Dertil kommer, at vi denne aften sad på den udendørs terrasse, og nød den lækreste grillbuffet, jeg har set og smagt i mange år, krydret, med servering, der var MEGET professionel, og samtidig fuldstændig uhøjtidelig. Nød i fulde drag mit ophold, og kommer med sikkerhed tilbage til denne dejlige perle.. Man lever fint med det ikke er det sidste nye, og værelserne ser ” lidt ” slidte ud, når ALT andet er 100% i top.

Kan godt forstå landsholdet i fodbold, kan lade op på denne lokation, når de er samlet i Danmark.

HUSK, at bestille værelse ud mod vandet.. helst på øverste etage.

http://www.marienlyst.dk/

https://www.youtube.com/watch?v=DgZoGZt5hv0

Service / Faciliteter
83
Luksus
67
Værelse
50
Udsigt
100
Beliggenhed
100
Faciliteter
83
Samlet vurdering
83