Tisvilde Strandhotel

Med uhøjtidelig barfods luksus er vi Danmarks første kulturhotel.
I afslappede rammer hygger vi om vores gæster med knitrende ild i pejsen og tændte lys…. STÅR DER PÅ FORSIDEN AF DERES HJEMMESIDE…  Nogen burde dog fortælle disse mennesker, man ikke må lyve...

Jo man kunne gå på bare fødder, HVIS altså man ønsker at træde på både glasskår, og cigaretskod, som flød overalt.  Jeg har sjældent følt mig så taget ved næsen… at komme til, jo vist et badehotel, står for mig, som nærmet at flytte ind i privaten hos folk, med nærvær, imødekommenhed, opvartning, service, smil, glæde og interesse for hvem ens gæster er… INGEN af disse ting nåede jeg at opleve på mit ophold på Tisvilde Strandhotel. De såkaldte tjenere, var FULDSTÆNDIG LIGEGLADE med min tilstedeværelse... og om jeg havde brug for assistance eller ej… dog så det helt anderledes ud, hvis man: 1. enten var af det kvindelige køn, og ikke var over 25 somre, 2. hvis man var ven af huset, hvillet vil sige, man enten arbejdede der, eller havde venner der arbejde der, så var der sgu hygge om gæsterne og service på drengen. Har siddet i næsten 5 timer over 2 dage, blot og ventet på, NU BLIVER JEG NOK SNART SPURGT OM JEG MANGLER NOGET.. men ak nej.. ingen respons. 

Ørehængeren fra 1984 ” living in a box ” fik pludselig en helt ny betydning.. man kunne simpelthen ikke vende rundt på sit værelse… det dårligste indeklima, absolut ingen frisk luft, og fuldstændig pakket ned i et MEGET MØRKT rum. Var faktisk bange for at skulle falde over gravstenen på vej ud, da den klaustrofobiske fornemmelse af at blive lagt ned i en kiste ved solnedgang, stod i skærende kontrast til de ellers lyse sommeraftener. 

Når man køber overnatning, får man morgenmad med i prisen.. eller rettere.. man skal selv gå til bageren, og selv betale for det brød man køber… da der INTET er på buffeten.. intet som i ABSOLUT INGENTING. ” SE BILLEDE ”

Jo de er vilde med bambus… som du ville kunne se på hjemmesiden.. det er dog også det eneste fra hjemmesiden der stemmer overens med virkeligheden… billeder af udsigt, og beskrivelse af 50 m til vandet, skal ændres til , bo overfor 2 fiskervillaer fra start 50erne og de 500 m ned til stranden, er vi sikker på, I nok skal klare.. ” se billeder” 

BEMÆRK. Du kan IKKE parkere ved hotellet, hvilket de faktisk har været søde af oplyse på forsiden af deres hjemmeside. 

Nååå ja… du skal forberede dig på, at dem der arbejder på hotellet inviterer alle deres venner, og så holder fest lige uden for dit værelse, hvor historierne går på hvem der har scoret hvem og hvem der knækkede ”brækkede” sig mest aftenen forinden. Kunne normalt nok være underholdende, men når man fra kl. 23.30 til kl. 03.00 prøver at sove, kan det virke nærmest belastende at skulle følge med i disse vandrehistorier fra det lokale natte liv. 

 

Vil jeg anbefale dette sted til nogen: NEJ.. absolut ikke..

http://www.strand-hotel.dk/site/index.php

 
Service / Faciliteter
17
Luksus
17
Værelse
17
Udsigt
17
Beliggenhed
17
Faciliteter
17
Samlet vurdering
17