Trysil 2015

Har tidligere anmeldt Trysil som skidestination, hvilket vil sige jeg er vendt tilbage til et sted jeg tidligere har været, hvilket kun sker ganske sjældent og i dette tilfælde er det sket fordi det er et virkelig lækkert sted… Børnevenligt over alle grænser, verdensklasse skiskole, altid god sne, og et virkelige fedt ski-in /ski-out hotel, som ligger helt perfekt med den fedeste udsigt.

Jeg har i en tidligere anmeldelse rost Hytte Specialisten og disse roser bliver jeg dog nødt til at trække retur. Hele forløbet med at bestille rejsen, var nærmest til mere besvær end hjælp og de virkede fuldstændig ligeglade, men dette for mig var ÅRETS skiferie. Det kulminerede da jeg under mit ophold pludselig blev gjort opmærksom på jeg ikke have morgenmad med i prisen. Dette ringede jeg med det samme og gjorde Hytte Specialisten opmærksom på, og fik af vide det skulle de nok klare, men ingenting var klaret dagen før jeg skulle checke ud og har ikke siden hørt fra Hytte specialisten omkring dette.

Kunne nævne alle de dejlige ting der er på denne lokation, men vil denne gang hellere bruge lidt tid på at beskrive hvad du som rejsende til Trysil skal være opmærk som på.

Servicen på Radissonblu hotel er simpelthen så ringe.

Priserne i Trysil er vanvittige… eksempel: en cheeseburger pris kr. 200.- og så var den ikke engang god.

EN agurk kr. 40.- en pose chips kr. 30.-, så som rejsende til Trysil skal du være klar til ringe service på hotellet, og virkelig dyre priser på fødevare.

Skal dog ikke undlade at nævne at skiområdet, og skiguiderne, og ikke mindst terrænet trækker det hele op, så du er garanteret en perfekt ferie.


www.radissonblu.com/resort-trysil

www.youtube.com/This is Trysil

Service / Faciliteter
17
Luksus
67
Gastronomi
33
Værelser
67
Beliggenhed
100
Samlet vurdering
67