Alberto K

Har et par gange tidligere oplevet København fra oven på en nytårsaften, dog tidligere på The Dining Room, på SAS Scandinavian hotel. Så jeg tænkte at komme helt tæt på Rådhuspladsen, og samtidig nyde en gastronomisk oplevelse, og kl. 24.00 måtte være det vildeste.

Indrømmet.. fik tildelt efter min mening Københavns ubetinget bedste plads, på første parket til at skyde nytåret ind, og blot nyde synet og lade ”Der er et yndigt land..” summe i baggrunden, mens rådhusklokkerne ikke skulle høres i TV, men blot gennem de åbne vinduer på denne fashionable restaurant Alberto K.

Jeg har en del gange spist på selv samme restaurant, hvor både servicen og kvaliteten altid har været i top, så jeg havde i den grad store forventninger til denne aften..

Blev efter alle kunstens regler vel modtaget og blev placeret i restaurantens syd/østlige hjørne, med direkte udsyn over både Tivoli og Rådhuspladsen. Aftenen gik skiftevis med at blive forkælet, spise lækker mad og ikke at forglemme: nyde denne magiske udsigt.

Der var intet at sætte en finger på… altså med undtagelse af, jeg syntes både menuen og vin menuen var lidt for ordinær og blev serveret ”lidt” for mekanisk, men igen var det husets Sommelier, der fik reddet oplevelsen, ved at fortælle om alskens dejlige vine, der blev serveret, og smag er jo forskelligt, men fik ingen vine denne aften, jeg lige måtte have navnet på eller undersøge, hvor jeg selv kunne købe nogen eksemplarer af.

Det er naturligvis svært at overgå forventningerne, når de i forvejen er så høje sådan en aften, hvilket heller ikke skete, men kritik var der til gengæld heller ikke noget af.. hvis altså man lige ser bort fra en gedigen tjener fejl, der var sket tidligere på aftenen: en tjener valgte at komme midt under middagen, og passede mig op vedr. en flaske champagne, de ikke havde haft styr på at sætte på mit værelses nummer, men det er jo menneskeligt at fejle, og specielt nytårsaften, så alt forladt.

www.alberto-k.dk

www.youtube.com/Alberto K

Service / Faciliteter
61
Luksus
83
Gastronomi
67
Kvalitet
83
Beliggenhed
100
Samlet vurdering
83