Den Røde Cottage maj 2015

Når noget lyder for godt til at være sandt, skyldes det som ofte, at det er for godt til at være sandt… 

Som tidligere anmeldt ”se nedenfor” var jeg MEGET begejstret over oplevelsen på Den Røde Cottage. ALT sad lige i skabet og måtte simpelthen bare prøves igen.

Med stor forventning, til endnu en aften i gastronomiens tegn, ankom jeg til den lille oase i en nyudsprunget bøgeskov nord for København og glædede mig til at skulle forkæles…

Men det er jo sådan, at når forventningerne er høje, er de svære at indfri og det skete desværre også denne aften. Alt var bestemt rigtig godt, men til forskel fra mit første besøg, virkede det denne aften lidt mere automatisk… jo betjeningen var i top og som forventet virkelig god. Maden var overraskende veltilberedt, velduftende og ikke mindst velsmagende, MEN der manglede bare lige det her lidt ekstra, som jeg faktisk ikke rigtigt kan forklare. Mine forventninger blev imødekommet, men ikke overgået, hvilket faktisk var lidt øv…

Der er stadigvæk store udfordringer med akustikken, hvilket er en skam, da det fjerner fokus fra de ellers meget saglige beretninger om både vin og mad, da man slet ikke kan høre hvad der bliver sagt. 

Spørgsmålet er så… vil jeg anbefale dette sted.. BESTEMT JA… Vil jeg komme her og spise igen.. JA med stor sandsynlighed. Næste gang vil jeg så blot nedtone forventningerne en smule.

_____________________________________________________________________________________

Wauuuu er vist det eneste ord jeg kan finde for denne gastronomiske oplevelse.. sjældent har jeg smagt et så harmonisk og veltilberedt måltid, dette krydret med en perfekt tilhørende vin menu´ og service på allerhøjeste plan, sad på et tidspunkt og tænkte over om dette ville være mit valg for et sidste måltid ( lidt tidligt at tænke på i min alder ) men det var uovertruffen, og bestemt noget der skal prøves igen.  Den måde de meget søde mennesker formår at have øje for detaljen, var unik, og en oplevelse alle bør give sig selv.. Vælger man 8 retter er prisen kun kr. 800.- hvilket i min målestok er meget billigt, dog skal man tillægge prisen en taxatur, da det ligger i de smukkeste omgivelser i Klampenborg, lige ned til Øresund..

Hvis jeg virkelig skal jagte noget at pege finger af, er det aukistikken i lokalet, som kun har plads til 26 personer, det er svært at høre når maden bliver præsenteret, og af føre en ordentligt dialog.. men hvad gør det når man har munden fuld af velsmagende mad.. Så tusinde tak til Anita Klemensen, og hendes crew, for en sublim oplevelse. Håber vi må besøge jer igen.

 

http://www.denroedecottage.dk

https://www.youtube.com/watch?v=t7ZTB9e1udU

 

Service / Faciliteter
83
Luksus
100
Gastronomi
83
Kvalitet
100
Beliggenhed
100
Samlet vurdering
83