Mash

April 2014

Det er efterhånden noget tid siden jeg sidst har anmeldt M.A.S.H som jeg lige har besøgt igen… Skulle arrangere en hyggelig middag for 5 personer, og valget faldt denne maj aften på M.A.S.H Skovridderkroen.

Stilen er som tidligere beskrevet gennemført, og maden.. Perfekt… Hvis altså du er til bøf beranaise og fritter. Der er intet, overhovedet, at sætte en finger på hvad maden angår.

Denne aften blev vi betjenet af en Herrer på omkring de 50 år. Der vidste præcis hvad det drejede sig om og vi blev diskret forkælet Der blev hele tiden holdt øje med om vi manglede noget, og om alt var ok - samt en hyggelig kommentar som lige gjorde opmærksom på ”i er mine gæster, og det sætter jeg pris på”

Det eneste der bør overvejes hos M.A.S.H., er deres meget stramme tidsplan for deres første seating. Jeg blev stresset af at vide, at jeg MAKS havde 2 timer, hvilket gjorde jeg bevidst sprang forretten over, for at kunne nyde hovedretten  og en middelmådig dessert. Til gengæld er hovedretten så lækker, at den overskygger alt andet. Så jo som sidst beskrevet, kommer jeg igen på M.A.S.H. og spiser en anden gang. 

www.mashsteak.dk

Youtube

Service / Faciliteter
83
Luksus
67
Gastronomi
100
Kvalitet
83
Beliggenhed
83
Samlet vurdering
83