Quattro Fontane Due

Skulle have et arrangement for 40 personer slut februar 2013, hvor folk skulle forkæles med lidt lækkert mad, og en flaske god vin…

Var rundt og undersøge en masse muligheder, men hver gang vendte jeg tilbage til Quatro Fontane Due på Frederiksberg. Til sidst var aftalen, de skulle lave et lækkert Oste & Pølse bord… Jeg opgraderede for at være 100 % sikker på, der var med nok, så jeg betalte kr. 100,- pr. kuvert inkl. moms.

Og Wauuuu har aldrig set så mange lækre italienske specialiteter samlet på et sted. Der blev slæbt ud i bilen da jeg afhentede, maden og tænkte nu kan der snart ikke komme mere, men så fik man lige en flaske vin, som en ekstra gestus, og så skulle jeg jo også lige prøve deres pesto…

Jeg tænkte på et tidspunkt: er det mon min mad, jeg står og pakker… Men det var det, lige til at servere og gæsterne var ellevilde. Ikke mindst for alt det, der var i overskud, som blev pakket ned, så gæsterne kunne tage smagsprøver med hjem..

Husk når du bestiller IKKE at gå glip af deres røde tomat pesto…

Jeg kunne have købt brød på stedet, men syntes nogen gange det er lidt lækrere med surdejsbrød til sådan et måltid. Men jeg ved, deres brød på stedet ligeledes er hjemmebagt og meget smagfulde.

Lad mig straks konkludere: Det er BESTEMT IKKE SIDSTE GANG JEG KOMMER FORBI PÅ FREDERIKSBERG.  PRØV DET.

www.qf2.dk

Service / Faciliteter
100
Luksus
100
Gastronomi
100
Kvalitet
100
Beliggenhed
100
Samlet vurdering
100