Restaurant Snekken i Roskilde

August 2014

Restaurant Snekken i Roskilde.

 

Jeg har tidliger anmeld dette sted, men syntes oplevelsen denne gang var anderledes i en positiv retning, hvorfor jeg vil opdaterer anmeldelsen

 

Nok den bedste beliggenhed i Roskilde, hvad en restaurant angår… har flere gange undret mig over man ikke har drevet dette til noget mere..

 

Spiste en aften middag her i August 2014, hvor vi fik hhv. en masse gris, okse steak, og farseret ung hane, og må sige alt var tilberedt perfekt, smagsfuldt, og velanrettet, servicen som jeg tidligere virkelig har kritiseret, var denne dag, væsentligt bedre, og det skyldes at indehaveren selv sad og spiste ved et af bordene, skal jeg være usagt, men ift. Tidligere oplevelser, var det rent faktisk positivt.. Der kører efter princippet, gamle nordiske retter, med en rød tråd til Roskilde er vikingernes by, og den kreativitet der er lagt i maden, kunne jeg denne aften rigtig godt li.

 

Da jeg er så meget i tvivl på så 2 forskellige anmeldelser, vil jeg igen i nærmeste fremtid besøge stedet igen, for at se om jeg denne dag blot var heldig, eller om de virkelig har forbedre sig, så følg endelig med på siden hvad der sker.

http://snekken.dk/

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Ay-6w4E0izY

Service / Faciliteter
67
Luksus
67
Gastronomi
67
Kvalitet
67
Beliggenhed
83
Samlet vurdering
67