Retour Steak

September 2013

Rasmus Kære Rasmus… jeg ved du kan, hvorfor det undrer mig du ikke gør det… DU kan lave den lækreste bearnaise, du ved hvordan et stykke kød skal være og derefter tilberedes… så indrømmet blev noget skuffet over mit besøg på Retour Steak. Jeg selv valgte en 500 gr. Ribeye, som ved servering havde for meget skorpe ”brændt på” og havde bedt om at få mit kød medium rare, men den var i kategorien well done. Fik endvidere ikke mindre end 2 Cola Zero UDEN brus… og virkelig ringe smag… disse blev dog fjernet med et smil og i stedet fik jeg et yderst lækkert glas chateaneuf du pape, som i den grad var vel tempereret og havde en fantastisk smag. Min gæst fik mørbrad, som dog var perfekt tilberedt, saucen var efter min smag, for kold, den kunne sagtens have været 5-8 grader varmere uden det havde været skidt. Det skal siges, at jeg besøgte restauranten kl. 17.00, så det var ikke på grund af travlhed at tingene ikke lykkedes. Tjenerne var rigtig imødekommende på en meget laid back både i fremtoning og sprogbrug, hvilket på sin vis gav en hyggelig omgangstone - men jeg var IKKE imponeret. 

http://www.retoursteak.dk

Service / Faciliteter
50
Luksus
50
Gastronomi
50
Kvalitet
50
Beliggenhed
67
Samlet vurdering
50